איטלקית בטפטוף
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם צ'אק צלי בקר, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר בטפטוף איטלקי חריף, תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר, ו כריכי בשר בטפטוף.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד או בתנור הולנדי. מערבבים קלות לשלב תיבול עם הנוזל.מכסים ואופים בתנור 275 מעלות * במשך 5 עד 6 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק. ** אם הבשר עדיין לא רך, לחזור לתנור עבור מרווחי 30 דקות עד שהוא רך!**
הסר מהתנור. עם שני מזלגות, לגרוס לחלוטין את כל הבשר, לא משאיר חתיכות גדולות מאחור.
מגישים מיד, או להתחמם על תנור ומבשלים. עשוי להפוך את היום לפני, ואז לאחסן במקרר.
הסר את השומן המוקשה מלמעלה לפני reheating.
מגישים על חמאה, לחמניות קלויות. למעלה עם גבינה להמס תחת broiler אם תרצה.
מחממים חמאה בסיר כבד על חום בינוני-גבוה.
מטגנים את הבצלים במשך כמה דקות, או עד שמתחילים להשחים.תכין צלי צ ' אק על הבצל.
הוסף את כל שאר החומרים. מכסים את הסיר ומבשלים (חום נמוך מאוד) על הכיריים במשך 6 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז ומתפרק. ** אם הבשר עדיין לא רך, לחזור לתנור עבור מרווחי 30 דקות עד שהוא רך!** בשר לגרוס עם שני מזלגות עד שכל נתחים גדולים נעלמו.
מגישים מיד או להמשיך להתבשל במשך 30 דקות עד 1 שעה.*
תערובת ניתן בקירור בן לילה.
הסר שומן מוקשה מהחלק העליון של מחבת לפני reheating.
מגישים על גבי קלוי, לחמניות מעדנייה עם חמאה. למעלה עם גבינה ומקום תחת המטגן אם תרצה.