קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות64
מגזין

איטלקית בטפטוף

איטלקית בטפטוף
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם צ'אק צלי בקר, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר בטפטוף איטלקי חריף, תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר, ו כריכי בשר בטפטוף.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד או בתנור הולנדי. מערבבים קלות לשלב תיבול עם הנוזל.מכסים ואופים בתנור 275 מעלות * במשך 5 עד 6 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק. ** אם הבשר עדיין לא רך, לחזור לתנור עבור מרווחי 30 דקות עד שהוא רך!**
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהתנור. עם שני מזלגות, לגרוס לחלוטין את כל הבשר, לא משאיר חתיכות גדולות מאחור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מגישים מיד, או להתחמם על תנור ומבשלים. עשוי להפוך את היום לפני, ואז לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
הסר את השומן המוקשה מלמעלה לפני reheating.
5
מגישים על חמאה, לחמניות קלויות. למעלה עם גבינה להמס תחת broiler אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מגישים עם מיצים מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מחממים חמאה בסיר כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מטגנים את הבצלים במשך כמה דקות, או עד שמתחילים להשחים.תכין צלי צ ' אק על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
הוסף את כל שאר החומרים. מכסים את הסיר ומבשלים (חום נמוך מאוד) על הכיריים במשך 6 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז ומתפרק. ** אם הבשר עדיין לא רך, לחזור לתנור עבור מרווחי 30 דקות עד שהוא רך!** בשר לגרוס עם שני מזלגות עד שכל נתחים גדולים נעלמו.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מגישים מיד או להמשיך להתבשל במשך 30 דקות עד 1 שעה.*
11
תערובת ניתן בקירור בן לילה.
12
הסר שומן מוקשה מהחלק העליון של מחבת לפני reheating.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מגישים על גבי קלוי, לחמניות מעדנייה עם חמאה. למעלה עם גבינה ומקום תחת המטגן אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.