קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות64
מגזין

איטלקית בטפטוף

איטלקית בטפטוף
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם צ'אק צלי בקר, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר בטפטוף איטלקי חריף, תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר, ו כריכי בשר בטפטוף.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד או בתנור הולנדי. מערבבים קלות לשלב תיבול עם הנוזל.מכסים ואופים בתנור 275 מעלות * במשך 5 עד 6 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק. ** אם הבשר עדיין לא רך, לחזור לתנור עבור מרווחי 30 דקות עד שהוא רך!**
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהתנור. עם שני מזלגות, לגרוס לחלוטין את כל הבשר, לא משאיר חתיכות גדולות מאחור.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מגישים מיד, או להתחמם על תנור ומבשלים. עשוי להפוך את היום לפני, ואז לאחסן במקרר.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4
הסר את השומן המוקשה מלמעלה לפני reheating.
5
מגישים על חמאה, לחמניות קלויות. למעלה עם גבינה להמס תחת broiler אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מגישים עם מיצים מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מחממים חמאה בסיר כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מטגנים את הבצלים במשך כמה דקות, או עד שמתחילים להשחים.תכין צלי צ ' אק על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
הוסף את כל שאר החומרים. מכסים את הסיר ומבשלים (חום נמוך מאוד) על הכיריים במשך 6 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז ומתפרק. ** אם הבשר עדיין לא רך, לחזור לתנור עבור מרווחי 30 דקות עד שהוא רך!** בשר לגרוס עם שני מזלגות עד שכל נתחים גדולים נעלמו.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מגישים מיד או להמשיך להתבשל במשך 30 דקות עד 1 שעה.*
11
תערובת ניתן בקירור בן לילה.
12
הסר שומן מוקשה מהחלק העליון של מחבת לפני reheating.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מגישים על גבי קלוי, לחמניות מעדנייה עם חמאה. למעלה עם גבינה ומקום תחת המטגן אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.