איטלקי כל מלית נקניק טבעי הקרקע עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1218 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לחם פוקצ'ה לחם, גבינת פרמזן, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו רוטב בשר איטי ומבושל עם הודו טחון ונקניק איטלקי, מלית נקניק איטלקי, ו מלית נקניק איטלקית מסורתית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת, לבשל ולהתפורר נקניק ב 1 כף שמן זית עד כבר לא ורוד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.