איטלקית ממולאת נקניקיות טחון טבעי
איטלקי כל מלית נקניק טבעי הקרקע עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1218 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לחם פוקצ'ה לחם, גבינת פרמזן, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו רוטב בשר איטי ומבושל עם הודו טחון ונקניק איטלקי, מלית נקניק איטלקי, ו מלית נקניק איטלקית מסורתית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לבשל ולהתפורר נקניק ב 1 כף שמן זית עד כבר לא ורוד; להפריש.
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם ואת השמן הנותר.
העברה ל15-in משומן. אקס-10-אין. תבנית אפייה.
אופים ב 350 מעלות F במשך 10 דקות או עד פריך קל השחמה, ערבוב פעם אחת.
הסר מחבת מתלה חוט כדי להתקרר מעט.
בקערה גדולה מאוד, לשלב את קוביות הלחם, נקניקיות שמורות, גבינת פרמזן, פלפל ירוק, עגבניות מיובשות, בזיליקום, ושום.
מערבבים ביצים ומים; יוצקים על תערובת לחם וזורקים למעיל.
העברה לחמאה 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה. נקודה עם חמאה.
אופים, חשוף, ב 350 מעלות f במשך 35-40 דקות או עד חם.