קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אייריש קרים בראוניז

אייריש קרים בראוניז
המתכון של בראוניז אייריש קרים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך שעה ו-20 דקות בערך. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 223 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. 270 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פיסות אפיית טופי, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט ברחוב שלך . אירוע יום פטריק . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. קרפ האייריש קרים של ביילי עם קרם , Xocai אייריש קרים עם נאגטס שוקולד מריר בריא של Xocai ופשטידות בקר עם קרום צ'דר אירי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את תערובת הבראוניז, 1/2 כוס ליקר אייריש קרים, שמן צמחי וביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מורחים בתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והשוליים החלו להתרחק מדפנות התבנית, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים מהתנור לצינון מלא על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את החלב, 2 כפות ליקר אייריש קרים והקפה בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל על גבוה עד שהתערובת רותחת. מניחים בצד לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים בקערה את החמאה וסוכר הקונדיטורים במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את תמצית הווניל ואת תערובת האייריש קרים הצוננת, ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרם איריקרם אירי
9
מורחים באופן שווה על הבראוניז שהתקררו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים בצורה אחידה את פיסות הטופי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי