קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אייריש קרים בראוניז

אייריש קרים בראוניז
המתכון של בראוניז אייריש קרים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך שעה ו-20 דקות בערך. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 223 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. 270 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פיסות אפיית טופי, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט ברחוב שלך . אירוע יום פטריק . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. קרפ האייריש קרים של ביילי עם קרם , Xocai אייריש קרים עם נאגטס שוקולד מריר בריא של Xocai ופשטידות בקר עם קרום צ'דר אירי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9X13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את תערובת הבראוניז, 1/2 כוס ליקר אייריש קרים, שמן צמחי וביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוניתערובת בראוני
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מורחים בתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והשוליים החלו להתרחק מדפנות התבנית, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים מהתנור לצינון מלא על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את החלב, 2 כפות ליקר אייריש קרים והקפה בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל על גבוה עד שהתערובת רותחת. מניחים בצד לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקציפים בקערה את החמאה וסוכר הקונדיטורים במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את תמצית הווניל ואת תערובת האייריש קרים הצוננת, ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרם איריקרם אירי
9
מורחים באופן שווה על הבראוניז שהתקררו.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10
מפזרים בצורה אחידה את פיסות הטופי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי