איך אנחנו חוגגים את הסתיו (ו לכרוב תפוחים סיידר)
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, כרוב, תפוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוף סיידר מטוגן עם תפוחים וכרוב, פסיון סיידר מטוגן עם בצל פנינה ותפוחים, ו עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס את הגהי במחבת גדולה (12 אינץ') על חום גבוה בינוני, ואז לזרוק בצל פרוס. מטגנים עד שקוף וקצת קרמל בקצוות, 6 עד 8 דקות. מערבבים תפוחים ומטגנים עד ריחני, עוד 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני, לזרוק כרוב קצוץ, מערבבים היטב כדי להביא את התפוחים והבצל אל פני השטח, ומבשלים כ 5 דקות.
יוצקים סיידר לתוך הכרוב והתפוחים, וזורקים פנימה את עלה המפרץ. מבשלים, חשוף, במשך 30 עד 35 דקות או עד כרוב ותפוחים הם לרכך ואת הנוזל הוא התאדה במידה רבה.
מפזרים את המנה עם מלח ים ומערבבים חומץ תפוחים. המשך בישול על חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות נוספות, ולאחר מכן לשרת.