קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

איך להכין גבינת שמנת

איך להכין גבינת שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כיצד להכין גבינת שמנת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 553 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 1. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. מתכונים דומים: איך להכין גבינת שמנת אמיתית, הפוך קדימה שום גבינת שמנת פירה תפוחי אדמה, ו ילדים יכולים להכין: כריכי שבשבת גבינת שמנת חזיר ובצל ירוק.

הוראות

1
מרפדים מסננת עם 6 שכבות דקות של בד גבינה המונחות מעל קערה, ונותנים לשולי בד הגבינה לתלות מעל הדפנות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
קערהקערה
2
יוצקים פנימה את היוגורט ואוספים את בד הגבינה בחלקו העליון. קושרים את הצרור בחלקו העליון עם חוט מטבח ותולים את היוגורט בחלקו בתוך קערה גדולה או כוס מדידה גדולה שנקבעה במקרר לניקוז למשך 24 שעות. בדוק את מפלס הנוזל במיכל ושופך אם הוא נהיה גבוה מדי.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
כוס מדידהכוס מדידה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
קערהקערה
3
פרקו את בד הגבינה והניחו גבינת שמנת בקערת ערבוב,פזרו מלח וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מרפדים רמקין 4 1/2 אונקיה או קערה קטנה עם 4 שכבות דקות של בד גבינה נקי. כף את גבינת השמנת המלוחה לרמקין, הימנע מיצירת כיסי אוויר. החלק את החלק העליון של גבינת השמנת והניח עיגול קטן של פלסטיק מעל, חתוך משקית ניילון. הפלסטיק צריך פשוט להשתלב בתוך הרמקין. מקפלים את בד הגבינה מעל וחותכים עודף בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
5
מניחים עוד חתיכת ניילון מעל הרמקין.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
גזרו עיגול קרטון קטן, בקושי קטן יותר מהחלק הפנימי של הרמקין, והניחו את עיגול הקרטון על גבי הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הניחו חפץ כבד קטן (כמו פחית מזון) על הקרטון. מקררים ללחוץ ולהזדקן גבינת שמנת במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
8
פרקו בזהירות את כל שכבות הפלסטיק ובד הגבינה כדי לחשוף את הגבינה הלחוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
9
מעבירים לצלחת הגשה כשהצד השטוח כלפי מטה כדי להראות את סימני הגבינה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף