איך להכין גבינת שמנת אמיתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל איך לעשות גבינת שמנת אמיתית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 320 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. אם יש לך שמנת כבדה, רנה נוזלית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גברים אמיתיים מבשלים: איך להכין רוטב עגבניות, הפוך אתגר אוכל אמיתי: בשר משומר!, ו הפוך קדימה גבינת שמנת שום פירה.
הוראות
יוצקים חלב ושמנת לסיר גדול (6-qt) בעל תחתית כבדה וחמים אותו על אש נמוכה עד שהוא מגיע ל -75 F - כ -15 דקות, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מפזרים המתנע מעל חלב חם ולתת לו לשבת על 5 דקות כדי rehydrate. מערבבים את החלב ומתחילים יחד עם 20 למעלה ולמטה משיכות, ולאחר מכן מערבבים את רנה לדלל עם 20 למעלה ולמטה משיכות. לכסות אותו ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר עד 12 שעות עד מי גבינה נפרדת מן הגבינה.קו מסננת עם מוסלין חמאה, יוצקים את הגבינה ואז לקשור את הפינות של המוסלין כדי ליצור שקית ולתלות אותו על וו מוגבה במטבח שלך (אני משתמש מתלה הסיר שלי או ברז שלי) על אגן כדי לתפוס את מי גבינה נוטף. אפשר את curds לתלות על 8 שעות - השלכת מי גבינה או הזמנת אותו לשימוש אחר.
מעבירים את הגבינה המתוחה לקערה גדולה, מכים במלח ונוצרים ללבנים או לכף לתוך צנצנת מייסון ומקררים. זה צריך לשמור על 2 עד 3 שבועות.