איך להכין עוף פרמזן
איך להכין עוף פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם גבינת פרובולונה, מוצרלה, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מרק אפונה עם שאלוט, לימון ופרמזן, קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, ו הפוך מראש פטריות במרינדה עם כרוב, גזר מגולח ופרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. עוף העונה ביסודיות עם מלח ופלפל.
מקציפים ביצים בקערה רדודה ומניחים בצד.
מערבבים פירורי לחם ו 1/2 כוס פרמזן בקערה נפרדת, להפריש.
מניחים קמח מסננת או מסננת; מפזרים על חזה עוף, ציפוי שווה שני הצדדים.
לטבול קמח מצופה חזה עוף בביצים מכות.
העברת שד לתערובת פירורי לחם, הקשה על הפירורים לשני הצדדים. חזור על כל שד. נשים בצד חזה עוף מצופה בפירורי לחם כ-15 דקות.
חום 1 כוס שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. לבשל עוף עד הזהב, על 2 דקות בכל צד. העוף יסיים לבשל בתנור.
מניחים עוף בתבנית אפייה ומעל כל שד עם כ 1/3 כוס רוטב עגבניות.
שכבה כל חזה עוף עם כמויות שוות של גבינת מוצרלה, בזיליקום טרי וגבינת פרובולון.
מפזרים 1 עד 2 כפות של גבינת פרמזן על גבי טפטוף עם 1 כף שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה הוא השחמה תוססת, חזה עוף הם כבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).