איך להכין צדפות רוקפלר
איך להכין צדפות רוקפלר הוא מזדמן קסטרי. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם חלבון ו-3 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. תמורת 12 סנט למנה, מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פטרוזיליה, ליקר בטעם אניס, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 8%. הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר וצדפות רוקפלר.
הוראות
מחממים תנור ל-500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס).
יוצקים מלח סלעים לתוך תבשיל גדול ורדוד.
שלבו גרגיר נחלים, חמאה, פירורי לחם, בצל ירוק, סלרי, טרגון, פטרוזיליה איטלקית, ליקר בטעם אניס, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון; מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מניחים 8 עד 12 צדפות משופשפות על גבי מלח הסלעים. כף 1 עד 2 כפיות של תערובת גרגיר הנחלים מעל כל צדפה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצדפות יציבות והחמאה נמסה, כ-5 דקות. חזור על הפעולה עם שאר הצדפות.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד ש-muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלינים ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.