קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

איך להכין רוטב חמאה

איך להכין רוטב חמאה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רוטב חמאה, רוטב חמאה, ו רוטב חמאה.

הוראות

1
רוטב חמאה לוקח בערך חצי שעה להכין, מתחילתו ועד סופו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
2
יש הכל מוכן ללכת: ראשית, לפני שתתחיל, ודא שיש לך הכל מוכן ללכת - הקרם והסוכר החום ליד המחבת, נמדד ומחכה. ביצוע butterscotch הוא תהליך מהיר כי לא יכול לחכות לציד סביב מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר חום: בסיר 2 ליטר מפלדת אל חלד תחתית כבדה, ממיסים חמאה לחום נמוך עד בינוני. ממש לפני שהחמאה נמסה, מוסיפים את כל הסוכר החום הכהה בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד שהסוכר רטוב באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מערבבים לעתים רחוקות: מערבבים לעתים רחוקות עד שהתערובת עוברת מלהסתכל מגורען ללבה מותכת. הקפד להיכנס לפינות של הסיר שלך, ולצפות מקרוב כדי להבחין כיצד התערובת משתנה. זה ייקח בערך 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שים לב למרקם: ממש לפני שאתה מוסיף את השמנת, סוכר חום caramelizing יתחיל להיראות ולהרגיש יותר כמו נוזל ופחות כמו חול רטוב עבה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
הוסף את השמנת, תן לרתיחה: בשלב זה להוסיף את כל השמנת בבת אחת ולהחליף את הכף שלך עם מקצף. מנמיכים את החום קצת להקציף את הקרם לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
כאשר נוזל הוא אחיד, להפוך את החום בחזרה בינוני לטאטא כל כמה דקות עבור סך של 10 דקות או עד שהוא רושם 107° על מדחום דיגיטלי או ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
תן לנוח, ואז להעביר לרכב אחסון להתקרר: לאחר הנוזל כבר רותח על הכיריים במשך 10 דקות שלה, לכבות את החום ולתת לנוח לרגע או שניים לפני העברת לתוך כלי אחסון אטום. (אני מעדיף נירוסטה או קערת זכוכית.) מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
טעם, להוסיף תמצית מלח ווניל לפי הטעם: כאשר נוזל חמאה הוא טמפרטורת החדר, לקחת טעם קטן. חשוב לדעת מה הטעם של סוכר חום מבושל וחמאה, ומה קורה כאשר הופכים את המתיקות השטוחה הזו לטעם ריבת חלב אמיתי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממתק חמאהממתק חמאה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
לטאטא במחצית תמצית מלח ווניל. תטעם שוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
מוסיפים עוד מלח ותמצית וניל עד לטעם הנפלא של ריבת חלב אמיתית מושגת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממתק חמאהממתק חמאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
חמאה עושה ציפוי פנטסטי לגלידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
13
רוטב חמאה צונן במיכל שאינו מגיב עם מכסה הולם בחוזקה רק לאחר הרוטב הצונן לחלוטין. זה ישמור במשך חודש בקירור, כלומר אם אתה יכול לשמור על לאכול את זה כל רגע זה התקרר כבר מתובל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק