איך להכין רוטב חמאה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רוטב חמאה, רוטב חמאה, ו רוטב חמאה.
הוראות
רוטב חמאה לוקח בערך חצי שעה להכין, מתחילתו ועד סופו.
יש הכל מוכן ללכת: ראשית, לפני שתתחיל, ודא שיש לך הכל מוכן ללכת - הקרם והסוכר החום ליד המחבת, נמדד ומחכה. ביצוע butterscotch הוא תהליך מהיר כי לא יכול לחכות לציד סביב מרכיבים.
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר חום: בסיר 2 ליטר מפלדת אל חלד תחתית כבדה, ממיסים חמאה לחום נמוך עד בינוני. ממש לפני שהחמאה נמסה, מוסיפים את כל הסוכר החום הכהה בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד שהסוכר רטוב באופן אחיד.
מערבבים לעתים רחוקות: מערבבים לעתים רחוקות עד שהתערובת עוברת מלהסתכל מגורען ללבה מותכת. הקפד להיכנס לפינות של הסיר שלך, ולצפות מקרוב כדי להבחין כיצד התערובת משתנה. זה ייקח בערך 3 עד 5 דקות.
שים לב למרקם: ממש לפני שאתה מוסיף את השמנת, סוכר חום caramelizing יתחיל להיראות ולהרגיש יותר כמו נוזל ופחות כמו חול רטוב עבה.
הוסף את השמנת, תן לרתיחה: בשלב זה להוסיף את כל השמנת בבת אחת ולהחליף את הכף שלך עם מקצף. מנמיכים את החום קצת להקציף את הקרם לתערובת.
כאשר נוזל הוא אחיד, להפוך את החום בחזרה בינוני לטאטא כל כמה דקות עבור סך של 10 דקות או עד שהוא רושם 107° על מדחום דיגיטלי או ממתקים.
תן לנוח, ואז להעביר לרכב אחסון להתקרר: לאחר הנוזל כבר רותח על הכיריים במשך 10 דקות שלה, לכבות את החום ולתת לנוח לרגע או שניים לפני העברת לתוך כלי אחסון אטום. (אני מעדיף נירוסטה או קערת זכוכית.) מגניב לטמפרטורת החדר.
טעם, להוסיף תמצית מלח ווניל לפי הטעם: כאשר נוזל חמאה הוא טמפרטורת החדר, לקחת טעם קטן. חשוב לדעת מה הטעם של סוכר חום מבושל וחמאה, ומה קורה כאשר הופכים את המתיקות השטוחה הזו לטעם ריבת חלב אמיתי.
לטאטא במחצית תמצית מלח ווניל. תטעם שוב.
מוסיפים עוד מלח ותמצית וניל עד לטעם הנפלא של ריבת חלב אמיתית מושגת.
חמאה עושה ציפוי פנטסטי לגלידה.
רוטב חמאה צונן במיכל שאינו מגיב עם מכסה הולם בחוזקה רק לאחר הרוטב הצונן לחלוטין. זה ישמור במשך חודש בקירור, כלומר אם אתה יכול לשמור על לאכול את זה כל רגע זה התקרר כבר מתובל לטעמך.