קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

איך להכין רוטב חמאה

איך להכין רוטב חמאה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רוטב חמאה, רוטב חמאה, ו רוטב חמאה.

הוראות

1
רוטב חמאה לוקח בערך חצי שעה להכין, מתחילתו ועד סופו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
2
יש הכל מוכן ללכת: ראשית, לפני שתתחיל, ודא שיש לך הכל מוכן ללכת - הקרם והסוכר החום ליד המחבת, נמדד ומחכה. ביצוע butterscotch הוא תהליך מהיר כי לא יכול לחכות לציד סביב מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
כָּתֵףכָּתֵף
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר חום: בסיר 2 ליטר מפלדת אל חלד תחתית כבדה, ממיסים חמאה לחום נמוך עד בינוני. ממש לפני שהחמאה נמסה, מוסיפים את כל הסוכר החום הכהה בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד שהסוכר רטוב באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מערבבים לעתים רחוקות: מערבבים לעתים רחוקות עד שהתערובת עוברת מלהסתכל מגורען ללבה מותכת. הקפד להיכנס לפינות של הסיר שלך, ולצפות מקרוב כדי להבחין כיצד התערובת משתנה. זה ייקח בערך 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
שים לב למרקם: ממש לפני שאתה מוסיף את השמנת, סוכר חום caramelizing יתחיל להיראות ולהרגיש יותר כמו נוזל ופחות כמו חול רטוב עבה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
הוסף את השמנת, תן לרתיחה: בשלב זה להוסיף את כל השמנת בבת אחת ולהחליף את הכף שלך עם מקצף. מנמיכים את החום קצת להקציף את הקרם לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
כאשר נוזל הוא אחיד, להפוך את החום בחזרה בינוני לטאטא כל כמה דקות עבור סך של 10 דקות או עד שהוא רושם 107° על מדחום דיגיטלי או ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
תן לנוח, ואז להעביר לרכב אחסון להתקרר: לאחר הנוזל כבר רותח על הכיריים במשך 10 דקות שלה, לכבות את החום ולתת לנוח לרגע או שניים לפני העברת לתוך כלי אחסון אטום. (אני מעדיף נירוסטה או קערת זכוכית.) מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
טעם, להוסיף תמצית מלח ווניל לפי הטעם: כאשר נוזל חמאה הוא טמפרטורת החדר, לקחת טעם קטן. חשוב לדעת מה הטעם של סוכר חום מבושל וחמאה, ומה קורה כאשר הופכים את המתיקות השטוחה הזו לטעם ריבת חלב אמיתי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממתק חמאהממתק חמאה
כָּתֵףכָּתֵף
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
לטאטא במחצית תמצית מלח ווניל. תטעם שוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
11
מוסיפים עוד מלח ותמצית וניל עד לטעם הנפלא של ריבת חלב אמיתית מושגת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממתק חמאהממתק חמאה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
חמאה עושה ציפוי פנטסטי לגלידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
13
רוטב חמאה צונן במיכל שאינו מגיב עם מכסה הולם בחוזקה רק לאחר הרוטב הצונן לחלוטין. זה ישמור במשך חודש בקירור, כלומר אם אתה יכול לשמור על לאכול את זה כל רגע זה התקרר כבר מתובל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות