איך לעשות Farinata
איך לעשות Farinatan נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם שמן זית, מים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו מרווה פרינטה, Farinata אספרגוס, עגבניות, בצל, ו Farinata (חומוס פריך-קרפים קמח) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח חומוס ומים בקערה; להקציף עד הבלילה חלקה. מכסה קערה עם ניילון לעטוף או צלחת ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. דלג כמה שיותר קצף מהחלק העליון של הבלילה.
לטאטא מלח, רוזמרין, ו 3 כפות שמן זית לתוך הבלילה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום גבוה וחום עד עישון חם.
יוצקים 2 כפות שמן זית במחבת מערבולת כדי מעיל התחתון של מחבת עם שמן. המשיכו להתחמם עד שהנפט ינצנץ וקמצוץ עשן יעלה מנפט.
במהירות לשפוך הבלילה לתוך שמן חם; בזהירות להעביר מחבת לתנור שחומם מראש.
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה הוא השחמה וקשוח, 25 עד 30 דקות.
להעביר מיד לצלחת, לחתוך טריזים, ומגישים חם.
מקשטים עם פלפל שחור טחון טרי.