איך לעשות Pho
איך לעשות Pho הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. אם יש לכם נבטי שעועית, עצמות מרק בשר בקר, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. . נסו סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, ביסקוויטי חלב-להפוך אותם טריים בכל עת. אלה קל לעשות, ואתה לא יכול לנצח אפיית לחם טרי בתנור, ו חפרפרת עוף Crockpot-לא לבלות את כל היום בפרך מעל התנור לעשות שומה, הנה כדי להפוך אותו בסיר חרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים עצמות בקר על תבנית אפייה וצולים בתנור שחומם מראש עד השחמה, כ 1 שעה.
מניחים בצל על תבנית אפייה וצולים בתנור שחומם מראש עד מושחר ורך, כ 45 דקות.
מניחים עצמות, בצל, זנגביל, מלח, אניס כוכב, ורוטב דגים בסיר גדול לכסות עם 4 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים נמוך במשך 6 עד 10 שעות. מסננים את המרק לסיר ומניחים בצד.
מניחים אטריות אורז בקערה גדולה מלאה במים בטמפרטורת החדר ולאפשר להשרות במשך 1 שעה. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ולאחר האטריות ספוגות, מניחים אותם במים רותחים במשך 1 דקה. תביא את המניה לרתיחה.
מחלקים אטריות בין 4 קערות הגשה; למעלה עם sirloin, כוסברה, ובצל ירוק.
יוצקים מרק חם מעל. מערבבים ולתת לשבת עד הבשר מבושל חלקית וכבר לא ורוד, 1 עד 2 דקות.
מגישים עם נבטי שעועית, בזיליקום תאילנדי, פלחי סיד, רוטב הויסין, ורוטב צ ' ילה-שום בצד.