איך לעשות בצק פיצה תוצרת בית קל
איך לעשות בצק פיצה תוצרת בית קל הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לכם קמח, קמח, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 231 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית, ו בצק פיצה ללילה: תוצרת בית וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים חמים עם מרית עד שנוצר לתוך כדור דביק של בצק שמתרחק הצדדים של קערה גדולה, על 3-4 דקות.
מכסים את הקערה עם מטלית קלה או ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) במשך 18 שעות, עד הוכפל בגודל.
מחממים את התנור ל 550 מעלות F (280 מעלות C).
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח. יוצרים את הבצק למלבן, וחותכים אותו לארבעה חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לתוך כדור, מתיחה תוחב את הבצק כדי ליצור משטח חלק, הוספת קמח נוסף במידת הצורך. מכסים את כדורי הבצק במגבת ולתת לנוח במשך 15 דקות.
כדי לעצב את הבצק, מפזרים את פני השטח עם קמח קלות לטפוח שטוח. השתמש סיכה מתגלגל כדי ליצור דיסק דק על 9 אינץ ' בקוטר.
להעביר את קרום נוצר גיליון אפייה מוכן העליון לפי הצורך.
אופים על המדף התחתון במשך 4 דקות, להעביר את המדף האמצעי ואופים במשך 5-6 דקות יותר, עד התחתון הוא פריך ואת החלק העליון הוא השחמה קלות. העבר למתלה קירור כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.