קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

איך לעשות בצק פיצה תוצרת בית קל

איך לעשות בצק פיצה תוצרת בית קל
איך לעשות בצק פיצה תוצרת בית קל הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לכם קמח, קמח, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 231 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית, ו בצק פיצה ללילה: תוצרת בית וטעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים חמים עם מרית עד שנוצר לתוך כדור דביק של בצק שמתרחק הצדדים של קערה גדולה, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מכסים את הקערה עם מטלית קלה או ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) במשך 18 שעות, עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את התנור ל 550 מעלות F (280 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ומפזרים יותר קמח. יוצרים את הבצק למלבן, וחותכים אותו לארבעה חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לתוך כדור, מתיחה תוחב את הבצק כדי ליצור משטח חלק, הוספת קמח נוסף במידת הצורך. מכסים את כדורי הבצק במגבת ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
כדי לעצב את הבצק, מפזרים את פני השטח עם קמח קלות לטפוח שטוח. השתמש סיכה מתגלגל כדי ליצור דיסק דק על 9 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
להעביר את קרום נוצר גיליון אפייה מוכן העליון לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים על המדף התחתון במשך 4 דקות, להעביר את המדף האמצעי ואופים במשך 5-6 דקות יותר, עד התחתון הוא פריך ואת החלק העליון הוא השחמה קלות. העבר למתלה קירור כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®