איך לעשות חמאת תפוחים כל היום
כיצד להפוך את חמאת תפוחים כל היום עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 1101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3684 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-30 דקות. . מתכונים דומים: כיצד להכין חמאת תפוחים (ללא תוספת סוכר),
הוראות
מניחים את התפוחים בבישול איטי. בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן ומלח.
יוצקים את התערובת על התפוחים בבישול האיטי ומערבבים היטב.
לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה.
להפחית את החום נמוך לבשל 9 עד 11 שעות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה חום כהה.
לחשוף ולהמשיך לבשל על 1 שעה נמוכה. מערבבים עם מקצף, אם תרצה, כדי להגדיל חלקות.
כפית את התערובת לתוך מיכלים סטריליים, לכסות ולקרר או להקפיא.