קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

איך לעשות חמאת תפוחים כל היום

איך לעשות חמאת תפוחים כל היום
כיצד להפוך את חמאת תפוחים כל היום עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 1101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3684 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-30 דקות. . מתכונים דומים: כיצד להכין חמאת תפוחים (ללא תוספת סוכר),

הוראות

1
מניחים את התפוחים בבישול איטי. בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את התערובת על התפוחים בבישול האיטי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה.
4
להפחית את החום נמוך לבשל 9 עד 11 שעות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה חום כהה.
5
לחשוף ולהמשיך לבשל על 1 שעה נמוכה. מערבבים עם מקצף, אם תרצה, כדי להגדיל חלקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כפית את התערובת לתוך מיכלים סטריליים, לכסות ולקרר או להקפיא.