איך לעשות קרן שפע
אם יש לך בצק מקל לחם, ביצה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קרן השפע אפויה, Lox Cornucopian מתאבן, ו קונדיטור שופע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס קל 17x14 אינץ ' (או לאגר) גיליון עוגיות עם תרסיס בישול שאינו מקל.
לקרוע גיליון 30x18 אינץ ' של רדיד אלומיניום חובה כבדה. מקפלים אותו בחצי ל 18x15 אינץ'.
רול באלכסון כדי ליצור קונוס חלול, על 18 אינץ 'ארוך עם קוטר של 5 אינץ' בקצה הרחב ביותר (פתיחת Cornucopia). הדקו את הקצה עם סרט ברור. קונוס חומר עם רדיד רגיל מקומט עד שהצורה נוקשה. לכופף את הזנב של קונוס למעלה ואז למטה בסוף. תרסיס מחוץ קונוס עם תרסיס בישול שאינו מקל.
לנצח את הביצה עם המים כדי להפוך זיגוג. פתח ופרוס את הקופסה הראשונה של בצק מקל לחם על משטח העבודה. מקלות לחם נפרדים. התחל על ידי עטיפת מקל לחם אחד סביב קצה חרוט.
מברשת קצה של מקל הלחם הבא עם זיגוג ולחץ לצרף לסוף של מקל הלחם הראשון. המשך חרוט גלישת ספירלה, בצק חופף מעט עד שיש 3 מקלות לחם עזבו.
לצבוט קצה אחד של 3 מקלות לחם יחד, ואז צמה.
מברשת לחם סביב פתיחת קורנוקופיה עם זיגוג. לחץ בעדינות על צמה.
מברשת כל קרן השפע עם זיגוג.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד הלחם הוא חום עשיר. (אם חלקים מתחילים להחשיך יותר מדי, לכסות אותם עם חתיכות של נייר.)
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על גיליון עוגיות על מתלה חוט. בזהירות להסיר רדיד כאשר מגניב. (אם הקפאה, להשאיר נייר כסף בלחם לתמיכה.