קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

איך לצלות עוף

איך לצלות עוף
איך לצלות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, שיני שום, גבעולי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי ממש שימושי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 לשטוף ומלח: כאשר אתה מקבל את הציפור שלך הביתה, לפתוח ולשטוף אותו מבפנים ומבחוץ עם מים קרים. תייבש את זה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מפזרים אותו בכל רחבי עם 1 כפית מלח כשר. המלח עושה את הבשר רך ומשפר את הטעם (ולא עושה את זה טעם מלוח). מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שמוכנים לצלות (עד 1 יום). להביא את הציפור לטמפרטורת החדר שעה לפני הצלייה; ואז לשים את רוזמרין טרי שום בחלל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
שום גויה®שום גויה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מפזרים עוף עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
שלב 2 מחממים וצולים: מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
על הכיריים, מחממים מחבת ברזל יצוק (גדול מספיק כדי להחזיק את העוף) מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שמן זית למחבת, ומניחים את הציפור, השד למעלה, במחבת. ואז מניחים את המחבת החמה על המדף האמצעי בתנור. (עבור צד קל, לזרוק תפוחי אדמה חדשים קצת שמן זית ולהוסיף אותם skil-בואו אחרי כ 20 דקות.) צלוי על 1 שעה עבור ציפור 3 1/2 קילו ועד 90 דקות עבור 5 ליטראות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
שלב 3 מבחן DONENESS: לאחר כ 50 דקות, להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה בחלק העבה ביותר של הירך; זה צריך להגיע 18
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
שתי בדיקות מהירות אחרות עבור doneness: לכשכש רגל תרנגולת; אם הוא רופף, זה נעשה. או לחתוך לקמט שבו הירך פוגשת את הגוף; אם אין סימנים של דם ומיצים ברורים הציפור נעשה. אם זה לא נעשה, להמשיך לצלות עוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1
שים את העוף על קרש חיתוך עם שפה כך המיצים לא יצופו, ולתת לו לעמוד 10 עד 15 דקות. ואז מפזרים פלפל שחור נוסף על החלק העליון ולגלף, החל על ידי הסרת הירכיים והרגליים ולאחר מכן את הכנפיים. עבור השד, לגלף מבחוץ אל החלק הפנימי, בפרוסות דקות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך