קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

איך לצלות עוף

איך לצלות עוף
איך לצלות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, שיני שום, גבעולי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי ממש שימושי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 לשטוף ומלח: כאשר אתה מקבל את הציפור שלך הביתה, לפתוח ולשטוף אותו מבפנים ומבחוץ עם מים קרים. תייבש את זה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מפזרים אותו בכל רחבי עם 1 כפית מלח כשר. המלח עושה את הבשר רך ומשפר את הטעם (ולא עושה את זה טעם מלוח). מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שמוכנים לצלות (עד 1 יום). להביא את הציפור לטמפרטורת החדר שעה לפני הצלייה; ואז לשים את רוזמרין טרי שום בחלל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מפזרים עוף עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
שלב 2 מחממים וצולים: מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
על הכיריים, מחממים מחבת ברזל יצוק (גדול מספיק כדי להחזיק את העוף) מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים שמן זית למחבת, ומניחים את הציפור, השד למעלה, במחבת. ואז מניחים את המחבת החמה על המדף האמצעי בתנור. (עבור צד קל, לזרוק תפוחי אדמה חדשים קצת שמן זית ולהוסיף אותם skil-בואו אחרי כ 20 דקות.) צלוי על 1 שעה עבור ציפור 3 1/2 קילו ועד 90 דקות עבור 5 ליטראות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
שלב 3 מבחן DONENESS: לאחר כ 50 דקות, להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה בחלק העבה ביותר של הירך; זה צריך להגיע 18
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
שתי בדיקות מהירות אחרות עבור doneness: לכשכש רגל תרנגולת; אם הוא רופף, זה נעשה. או לחתוך לקמט שבו הירך פוגשת את הגוף; אם אין סימנים של דם ומיצים ברורים הציפור נעשה. אם זה לא נעשה, להמשיך לצלות עוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1
שים את העוף על קרש חיתוך עם שפה כך המיצים לא יצופו, ולתת לו לעמוד 10 עד 15 דקות. ואז מפזרים פלפל שחור נוסף על החלק העליון ולגלף, החל על ידי הסרת הירכיים והרגליים ולאחר מכן את הכנפיים. עבור השד, לגלף מבחוץ אל החלק הפנימי, בפרוסות דקות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך