איך מכינים רוטב בורדו
איך להכין רוטב בורדו יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 94 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. זה עובד היטב כרוטב. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו ציר עגל, יין אדום, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את רוטב Zhou (המכונה גם רוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני מתובל , איך להכין רוטב מרינרה בסיסי ועוגת דובדבנים הפוכה (קלה להכנה!) .
הוראות
מניחים חמאה ובצלצלי שאלוט בסיר עם קורט מלח; מבשלים ומערבבים בצלצלי שאלוט על אש בינונית-נמוכה עד שהם מתקרמלים ומשחימים, כ-20 דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום לנמוך; מבשלים עד שהיין כמעט מתאדה ומיצי המחבת סמיכים ומעט סירופיים. שימו לב היטב, התערובת נשרפת בקלות.
מוסיפים ציר עגל, מחזירים לרתיחה ומבשלים עד שמצטמצם בחצי והרוטב מסמיך מעט, כ-10 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת דקה על מיכל. דופקים בעזרת כף את המסננת תוך כדי מסננת וסוחטים מהשאריות את טיפות הרוטב האחרונות שנותרו. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלח ופלפל שחור.