Ikan Panggang / Ikan Bakar (דג בגריל עם עלי בננה) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 695 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Rasa מלזיה יש 2 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בלאקן, צ'ילי, ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איקן בכר (דג ברביקיו), קארי איקן (קארי דגים מלזי), ו קארי Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (ראש דג קארי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
דגים צלויים Sambal: להכין את הסמבל על ידי טחינת צ ' ילי, שאלוט, בלאקן ו lemongrass במעבד מזון. ודא את הדבק sambal מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שאלוט, מגורר או טחון
Belacan
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
לחמם ווק ו tumis (מוקפץ) את ממרח סמבל עד ארומטי או כאשר השמן נפרד ממרח סמבל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיף את התבלינים: מלח, סוכר ורוטב דגים ולעשות ערבוב מהיר, צלחת החוצה ולהניח בצד.סמבל בלאקן ותבלינים שאלוט פרוסים:להשרות את עיסת התמרינד עם מים במשך 15 דקות ולחלץ את המיץ. במכתש ועלי או מעבד מזון, פאונד / תערובת צ 'ילי אדום, צ' ילי עין ציפורים, ובלאקן קלוי.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רוטב דגים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קפה מבושל חזק וחם
שאלוט, מגורר או טחון
Belacan
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)
1
להניח כמה גיליונות של עלי בננה ולשמן את פני השטח של עלי הבננה עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הנח את פילה הדגים על גבי עלי הבננה והוסף כ -2 3 כפות של סמבל על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מורחים את הסמבל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מניחים את הדגים על גבי הגריל (מתלה עליון עם חום עקיף) ומכסים את הגריל. המתן 8 דקות בערך (תלוי בחום) ולהפוך את הדג לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הוסף 2 3 כפות יותר של סמבל בצד השני של הדג. מבשלים עוד 8 דקות או עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מעבירים את הדגים ועלי הבננה למדף והגריל התחתון במשך כמה דקות בחום ישיר, או כאשר אתה מריח את הארומה המתוקה של עלי בננה שרופים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
להעביר החוצה לשרת מיד עם sambal belacan ו תבלין שאלוט פרוס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.