אלסקה פירות ים פילו משולשים
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? משולש פילו פירות ים אלסקה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 129 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, גבינת ברי, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: משולש פילו עוף, משולש פילו ארטישוק, ו משולש פילו תרד.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפל, שאלוט ושום; מטגנים 2 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בגבינה וב-5 המרכיבים הבאים.
הסר פילו מחבילה; לחתוך 4 חתיכות שוות, כל אחד על 3 אינץ ' רחב. (חלק מהמותגים מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. אם משתמשים, חותכים כל חלק לשניים. כל חלק יהיה גדול יותר מ 3 אינץ ' רחב.)
פילו Unroll, ולכסות עם מגבת לחה בקושי כדי למנוע ממנו להתייבש.
מניחים 1 חתיכת פילו על פני השטח, מברשת קלות עם חמאה מומסת. למעלה עם חתיכה אחרת של פילו.
מניחים כף גדושה של תערובת סרטן בקצה הרצועה. מקפלים בפינה העליונה של פילו על פירות ים, יצירת משולש. המשך לקפל מעל המשולש, ומברשת עם חמאה כדי לאטום קצה.
מניחים על תבנית אפייה משומנת או מצופה קלף קלות. חזור עם פילו הנותרים, תערובת סרטן, וחמאה.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.