אלף לילה ולילה
אם יש לכם קינמון טחון, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו תאנים עבור 1001 לילות, ארוחה מהירה של עוף ואורז ללילות עמוסים!, ו תבשיל כריך נקניק וגבינה: ארוחת ערב קלה ללילות עמוסים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל. Deseed וקוצצים גס את הפלפלים והבצל. מקלפים את הג ' ינג ' ר ומגררים אותו יחד עם השום.
מחממים 2 כפות שמן ומשחימים את העוף.
הסר אותו מהמחבת ולשמור אותו חם תחת כמה רדיד אלומיניום.
מחממים את השמן הנותר ומוסיפים ירקות, שום וג ' ינג ' ר. על כל דבר עם קצת פלפל ומלח ומערבבים אותו במשך כמה דקות.
מוסיף את תערובת התבלינים, לשים את המכסה על ולתת לו לבשל במשך 15 עד 20 דקות על אש נמוכה תוך ערבוב עכשיו ולאחר מכן.שים 2 כוסות קוסקוס בקערה ויוצקים חם (רותחים) עוף או מרק ירקות עד שיש לך לפחות 1/2 אינץ '(אבל לא יותר מ אינץ') של נוזל על גבי הקוסקוס. מכסים את הקערה בניילון נצמד ועוזבים אותה.
מוסיפים את רוטב המירין, הסויה והצ ' ילי לירקות ומתבלים במלח לפי הטעם.
מניחים את העוף שם ולשים כמה ירקות על גבי העוף גם כן.
מוסיף את התירס, לשים את המכסה בחזרה ולתת לו עוד 10 דקות על אש נמוכה. עד שהעוף יהיה עשוי היטב.מערבבים את הקוסקוס, מוסיפים שמן כפות או חמאה ומקבלים כמה עשבי תיבול טריים ומיץ לימון שם גם כן.
מעבירים אותו לצלחת גדולה ומניחים את מקלות התיפוף והירקות על גבי הקוסקוס.