אלפאחורס דה דולצ'ה דה לצ' ה (עוגיות כריך קרמל) הוא צמחוני ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, חמאה, רוטב קרמל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 12%. נסו אלפאחורס דה דולצ'ה דה לצ' ה (עוגיות כריך קרמל), עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה דה לצ'ה, ו אלפאחורס / עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה דה לצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, מקציפים חמאה וסוכר לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים חלמונים, ביצה שלמה, רום ווניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
וניל
רום
3
בקערה אחרת מערבבים 2 כוסות קמח, עמילן תירס ואבקת אפייה. מערבבים או מקציפים לתערובת חמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים בצק לשניים. משטחים כל מנה לדיסק, עוטפים בניילון ומקפיאים עד ליציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
לפתוח בצק. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח, גלגל דיסק אחד בכל פעם לעובי של כ-1/8 אינץ'. בעזרת חותך עגול מקומח בגודל 2 עד 3 אינץ', גזרו עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
5
מניחים במרחק של כ -1 אינץ 'זה מזה על ניירות אפייה 12 על 15 אינץ' עם חמאה או בישול. אוספים עודפי בצק לכדור, מגלגלים מחדש וחותכים את העוגיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים בתנור 350 עד שקצוות העוגיות מזהיבים, כ -10 דקות; אם אופים יותר מתבנית אחת בכל פעם, החלף את עמדות התבנית באמצע האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
7
תנו לעוגיות להתקרר על סדינים למשך 5 דקות, ואז השתמשו במרית רחבה כדי להעביר אותן למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מרית
8
הופכים מחצית מהעוגיות בצד התחתון כלפי מעלה ומורחים כל אחת עם כ -1 כף דולצ 'ה דה לצ' ה. למעלה עם שאר העוגיות, הצד התחתון כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De Leche
עוגיות
מורחים
9
מניחים קוקוס בקערה רדודה. סוחטים בעדינות כל כריך עד שהמילוי מתחיל להופיע בקצוות, ואז מגלגלים קצוות בקוקוס.