אלפרדו בלו
אלפרדו בלו דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוף באפלו & גבינה כחולה פטוצ'יני אלפרדו, עוף אפוי בריא קורדון כחול עם אלפרדו כרובית, ו עוף שחור וכחול-משלב גם זיתים שחורים וגם גבינה כחולה יחד עם חזה נטול עצמות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית.
מטגנים שום בשמן זית עד להזהבה.
בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך, לשלב גבינה כחולה, גבינת פרמזן, ושמנת. מערבבים עד הגבינות נמסות. מערבבים בשמן מחבת השום. מתבלים עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל.
לזרוק רוטב עם פסטה חמה, ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.