קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

אמא טעימה

אמא טעימה
אמא טעימה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך מלח, ריקוטה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגיות מומיות טעימות, אמא טעימה עם מטבל צמחוני, ו Calzones אמא טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים נייר קלף על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים יחד גבינות, פטרוזיליה, חלמון ביצה, שום, פלפל ומהות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
4
לפרוס את הפרושוטו על משטח שטוח כך שהוא חופף מעט. זה צריך ליצור משטח כי הוא כ 12 עד 13 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
5
מניחים את תערובת הגבינה במרכז הפרושוטו ובצורה גסה לצורת מומיה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינהגבינה
6
לעטוף את פרושוטו סביב תערובת הגבינה איטום אותו לחלוטין לעצב מחדש את התערובת להיראות כמו מומיה עם ראש מעוגל והגוף מתחדד בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינהגבינה
עוטףעוטף
7
מניחים גיליון של פילו על משטח עבודה, מברשת עם חמאה מומסת, לחזור עם 2 גיליונות יותר, הצבת אותם על גבי אחד את השני. אין לצחצח את הסדין העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
להניח את פרושוטו עטוף גבינה במרכז של פילו ולעטוף את פילו סביב "אמא".
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינהגבינה
עוטףעוטף
9
חמאה מחוץ של פילו ולאחר מכן לעצב מחדש לצורת המומיה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
10
מניחים 1 של הסדינים הנותרים של פילו על גיליון אפייה מצופה קלף, מברשת עם חמאה מומסת, לחזור עם 2 הסדינים הנותרים, הצבת אותם על גבי אחד את השני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
בזהירות לחתוך את פילו לרצועות רחב 1/2 אינץ ' אופקית.
12
הניחו את המומיה עטופה במרכז הרצועות החתוכות ועטפו את החתיכות החתוכות סביב המומיה כך שתיראה כמו תחבושות. בעדינות לצחצח את החלק העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עוטףעוטף
13
אופים במשך 20 דקות, או עד חום זהוב בצד החיצוני.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
כאשר המומיה היא רק כמה דקות מן היציאה מהתנור, במקום מנוקז פלפלים אדומים קלויים, עלי בזיליקום, ושום במעבד המזון ואת הדופק לטחון לתוך מחית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
15
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
לקשט את המומיה עם זיתים שחורים וצורות פלפל ולהעביר אותו "ארון" שלו עם 2 רחב, ארוך, מריות אופסט.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
17
מגישים עם מחית פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
18
שלב את כל החומרים ביסודיות ולאחסן בצנצנת או מיכל אטום.

מרכיבים

62 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות8שרימפס וורידיםזיתים שחורים, לעינייםזיתים שחורים, לעיניים12 כפיות אבקת שוםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1מקלותחמאה מומסתחמאה מומסת12 כפיות אבקת שום1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם12 כפיות אבקת שום1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1חלמון ביצה, הוכהחלמון ביצה, הוכה1קומץפטרוזיליה קצוצה שטוחה, כמה כפותפטרוזיליה קצוצה שטוחה, כמה כפות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, קוביות קטנותמוצרלה טרייה, קוביות קטנות1ציפורן קטנהכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי12 כפיות אבקת שוםכָּתֵףכָּתֵף12 כפיות אבקת שוםאורגנו עלה מיובשאורגנו עלה מיובש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנו, כמה חופניםפרמזן מגורר-רג'יאנו, כמה חופנים9שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור6גיליונותבצק פילו, ממעבר מזון קפוא של השוק שלךבצק פילו, ממעבר מזון קפוא של השוק שלך227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דק, כ -10 פרוסותפרושוטו פרוס דק, כ -10 פרוסות8שרימפס וורידיםפלפלים אדומים וירוקים, לחתוך לצורות מצריות לקשט את המומיהפלפלים אדומים וירוקים, לחתוך לצורות מצריות לקשט את המומיה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרריקוטה, סחוטריקוטה, סחוט1צנצנת16 עד 18 אונקיות, פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים16 עד 18 אונקיות, פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום