אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה
אמנון אפוי עם רוטב קוקוס כוסברה נטול גלוטן,, ללא חלב, ופסקאטרי מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 121 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, פלפל ג'לפנו, גאראם מסאלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה, אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה, ו אמנון עם רוטב קוקוס פובלאנו וכוסברה.
הוראות
מחממים את התנור ל -425 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס שמן קנולה.
מפזרים את הדג עם המלח ומניחים אותו בתבנית.
מערבבים בבלנדר את חלב הקוקוס, הכוסברה, הג ' ינג 'ר, הגראם מסאלה, השום והג' לפנו ודופקים עד לקבלת תערובת חלקה למדי.
יוצקים את התערובת על הדג.
אופים עד שהדג פשוט אטום במרכז, בערך 15 דקות.
מקשטים בעוד כוסברה ומגישים עם האורז.
למנה (ניתוח אינו כולל אורז חום): קלוריות: 170 שומן: 3 גרם שומן רווי: 1 גרם חלבון: 34 גרם פחמימות: 1 גרם סוכר: 0 גרם סיבים: 0 גרם כולסטרול: 85 מיליגרם נתרן: 210 מיליגרם
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.