קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה

אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה
אמנון אפוי עם רוטב קוקוס כוסברה נטול גלוטן,, ללא חלב, ופסקאטרי מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 121 אדם עשה את המתכון הזה היה עושה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, פלפל ג'לפנו, גאראם מסאלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה, אמנון אפוי ברוטב קוקוס-כוסברה, ו אמנון עם רוטב קוקוס פובלאנו וכוסברה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -425 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את הדג עם המלח ומניחים אותו בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים בבלנדר את חלב הקוקוס, הכוסברה, הג ' ינג 'ר, הגראם מסאלה, השום והג' לפנו ודופקים עד לקבלת תערובת חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים את התערובת על הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
אופים עד שהדג פשוט אטום במרכז, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מקשטים בעוד כוסברה ומגישים עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
למנה (ניתוח אינו כולל אורז חום): קלוריות: 170 שומן: 3 גרם שומן רווי: 1 גרם חלבון: 34 גרם פחמימות: 1 גרם סוכר: 0 גרם סיבים: 0 גרם כולסטרול: 85 מיליגרם נתרן: 210 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.