הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: אמנון אפוי עם ירקות, עשבי תיבול ויין, אורז אפוי עם עשבי תיבול וירקות, ו אמנון אפוי עם עשבי תיבול טריים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. לרסס צלחת אפייה (כ 11"X7") ולסדר פילה בשכבה אחת.חפיפה קלה במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים מלח ופפריקה; סט aside.In מחבת קטנה, מחממים שמן זית; מטגנים במהירות פורטבלו, בצל ירוק ופלפל צהוב, כ 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שרי וטרגון, ומבשלים 2-3 דקות יותר.אם תערובת זו היא רטובה מאוד, ומבשלים כדי להפחית עוד דקה או שתיים.תכולת כפית של מחבת על פני דגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.