קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות35
ציון בריאות7
מגזין

אמנון ברוטב פימיאנטו

אמנון ברוטב פימיאנטו
אמנון עם רוטב פימיאנטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתור, פילה אמנון, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה טוב. מתכונים דומים: אמנון ברוטב פימיאנטו, אמנון ברוטב פימיאנטו, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את העגבניות המשומרות והמיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
5
מוסיפים את הפטריות הפרוסות, זיתים קצוצים, אורגנו, מלח ופלפל. להביא לרתיחה.2
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
6
להניח את פילה דגים בעדינות על גבי תערובת בצל עגבניות זית ולהפיץ קצת רוטב על הדגים. חזור לרתיחה (זה רק את המיצים מן העגבניות כי הם רותחים). מנמיכים את החום נמוך ולכסות את המחבת. לבשל או 8 עד 10 דקות או עד הדג פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. השתמש במרית רחבה כדי להרים את הפילה מהמחבת לצלחת הגשה. רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים עם אורז, ו / או לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.