אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים
אמנון מושחר עם סלט כרוב-ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל ירוק, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו טאקוס באחה מתובלים עם סלט ליים ורוטב כוסברה אבוקדו, אמנון מושחר עם שומר וסלט כרוב, ו עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את השום, מפזרים אותו עם קמצוץ של מלח, ומעכים אותו למשחה עם הצד של סכין שף. דק לגרר את ההתלהבות ממחצית הסיד ולאחר מכן מיץ את כל הסיד. בקערה בינונית, להקציף את השום, גרידת ליים, 1 Tbs. של המיץ, ואת המיונז. זרוק פנימה את הכרוב, הבצל הירוק והכוסברה. עונה עם 1/4 כפית. מלח וכמה טחנות פלפל.
בקערה קטנה, לערבב את אבקת צ ' ילי, כמון, 1/4 כפית. מלח, וכמה טחנות פלפל.
מפזרים את הספייס לשפשף בכל רחבי אמנון.
ממיסים את החמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או לא מקל על חום בינוני גבוה. לבשל את אמנון משני הצדדים עד השחמה מבושל דרך, על 3 דקות בסך הכל עבור חתיכות קטנות 5 דקות בסך הכל עבור חתיכות גדולות.
העברה לצלחת. לזרוק את סלט הכרוב ולהוסיף מיץ ליים יותר, מלח, ופלפל לפי הטעם.
מגישים את אמנון עם סלט הכרוב.
פילאפון אורז דרום-מערבי בצד.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו