אמנון פרובנס
Tilapia Provencal נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, זיתים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 דקות. נסו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), פריז Village Tilapia פילה-ממוקם בלאס וגאס פריז עושה פילט אמנון מיוחד, ו Cod Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס ללא ספריי בישול מקל.
מערבבים תבלינים בקערה קטנה.
מפזרים דגים עם 2 כפיות של תערובת תיבול.
מערבבים עגבניות, זיתים, בצל, שמן, יין ותערובת תיבול הנותרים בקערה קטנה עד מעורבב היטב. כף שווה על פני דגים.
אופים 18 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו