תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלוי אמנון עם רוטב בראבה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 313 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלה דפנה, שיני שום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אמנון צלוי ברוטב צלי עגבניות, אמנון צלוי ברוטב צ'ייב חרדל, ו אמנון צלוי ברוטב פרמזן - 6 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העגבניות עם המיצים שלהם בקערה בינונית, באמצעות האצבעות שלך, לשבור אותם לחתיכות 1 אינץ מחוספס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום, פפריקה, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
5
מוסיפים את העגבניות השמורות והמיצים שלהם, מים, מלח נמדד, עלה דפנה וסוכר ומביאים לרתיחה.להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, להיות כהה יותר בצבע, מופחת על ידי כמחצית, על 15 עד 20 דקות. בינתיים, להגדיר את התנור לצלות ולסדר מתלה בשליש העליון. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.כאשר הרוטב מוכן, להסיר ולהשליך את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
להעביר את הרוטב לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את החומץ הנמדד ואת הרוטב החריף ומתמזגים עד לקבלת חלקה, מסירים את המכסה הקטן (המכסה לשפוך) ממכסה הבלנדר ומכסים את החלל במגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את מכסה הבלנדר להתפוצץ). טעם ועונה עם מלח נוסף, חומץ, או רוטב חם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
העברה לקערה הגשה.לטפוח יבש אמנון עם מגבות נייר מעיל עם כף הנותרים של שמן. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. לצלות עד אטום מבושל דרך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אמנון
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.