אמנון צרוב במחבת
אמנון צרוב במחבת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, צ'ילה, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, וזה נהדר. נסו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את הסלסה: מערבבים את העגבניות, הבצל והכוסברה יחד בקערה קטנה. מערבבים במיץ לימון, שמן זית וצ ' ילה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים במקרר להתקרר בעת הכנת הדגים.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך מחבת גדולה כדי מעיל בנדיבות את הקרקעית.
חום מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
בעוד השמן הוא חימום, העונה רבים של פילה כפי שיתאים במחבת בנוחות עם מלח ופלפל. חפרו את הפילה המנוסה בקמח כדי לכסות את שני הצדדים ולנער את הקמח העודף. בזהירות להחליק את סנאפר מצופה לתוך השמן החם ולתת את המחבת קצת לנער כדי למנוע דבק. מבשלים עד מוזהב קל בצד התחתון, על 3 דקות. הפוך את הפילה ומבשל עד שהחלק העבה ביותר של הפילה אטום במרכז, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור. חזור עם הפילה הנותר, הוספת שמן נוסף למחבת, במידת הצורך.
מגישים חם, עובר סלסה עגבניות בנפרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.