אמפנדה בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Empanadan בטטה. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם דבש, פקאן, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. נסו שעועית שחורה צ'יפוטלה ואמפנדה בטטה, אמפנדה עם חזיר במרינדה ופלפלים אדומים קלויים (Empanada de Lomo) מ 'ספרד, ו מילוי אמפנדה בשר טחון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים על מגש סדינים ודוקרים במזלג.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 40 דקות או עד מבושל ורך.
הסר עד מגניב מספיק כדי להתמודד. פיצול תפוחי אדמה ולהסיר עיסת עם כפית לתוך קערת ערבוב.
מוסיפים גבינת עיזים, פקאן, בצל ירוק וקינמון.
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
צחצח את הקצוות החיצוניים של וונטון עם ביצה מוכה.
הוסף על 1 כפית למרכז של כל מופקר. מקפלים קצוות כדי ליצור משולש ולאטום את הקצוות בחוזקה.
פריי וונטון בטיגון עמוק. להעיף ולחכות עד חום זהוב פריך.
הסר עם עכביש לנקז על מגש גיליון נייר מגבת מרופדת.
מערבבים את כל החומרים היטב יחד.