קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות8
מגזין

אמפנדה קולומביאנית (Empanadas Colombianas)

אמפנדה קולומביאנית (Empanadas Colombianas)
Empanadas קולומביאני (Empanadas קולומביאנית) עשוי להיות רק את אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 102 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 7143 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש בשר חזיר טחון ובשר בקר, תפוחי אדמה, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אמפנדס קולומביאנה (פשטידות בשר קולומביאני), Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מזראפה בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את סזון גויה ומלח ומערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
Sazon CompletaSazon Completa
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את המים והשמן ומערבבים כדי ליצור בצק. לטפוח את הבצק לתוך כדור ללוש במשך 2 דקות או עד חלקה. מכסים בפלסטיק ומניחים בצד במשך 20 דקות.בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים ואת לוח bouillon במשך 20-25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים ומעכים בעדינות את תפוחי האדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים מעל חום בינוני נמוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיף את העגבניות, בצל ירוק, שום, פלפל, כוסברה, מלח ופלפל שחור. מבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים את בשר חזיר טחון ובשר בקר. לבשל, לשבור את הבשר עם כף עץ, במשך 10 עד 15 דקות או עד התערובת יבשה למדי.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מעבירים את תערובת הבשר לקערת פירה ומערבבים היטב לשלב.לשבור חלקים קטנים של הבצק, על 1 ½ כפות כל אחד, וליצור כל חלק לכדור על ידי גלגול בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מניחים את כדורי הבצק בין שתי חתיכות פלסטיק לגלגל כל אחד מאוד דק כדי ליצור מעגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
הסר את הפלסטיק העליון ומניח 1 כף של המילוי במרכז כל אחד.לאחר מכן באמצעות הפלסטיק מתחת, לקפל את הבצק מעל כדי לצרף את המילוי, ויצרו חצי מעגל. בחוזקה לאטום את הקצוות על ידי crimping עם הקוצים של מזלג.ממלאים סיר גדול בשמן צמחי וחום מעל חום בינוני עד 360 ° F. בזהירות במקום 3 או 4 אמפנדס באותו זמן בשמן המחומם ומטגנים במשך כ 2 דקות עד זהב מכל הצדדים.באמצעות כפית מחוררת להעביר את אמפנדס לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מגישים עם פלחי אג ' י וליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהוב מבושל מראש (masarepa)קמח תירס צהוב מבושל מראש (masarepa)2(חוֹרֶף)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1שן שום קצוץשן שום קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר טחון ובשר בקרבשר חזיר טחון ובשר בקר20ריבס, קצוץ טרי או קפואסיד אג'י על הגשהסיד אג'י על הגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)פלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות קצוצותעגבניות קצוצות1טבלית מרק עוף או ירקותטבלית מרק עוף או ירקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן קצוץבצל לבן קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה לבנים קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה לבנים קלופים וחתוכים לקוביות