קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

אמפנדות-מחזורי בקר

אמפנדות-מחזורי בקר
אמפנדות-מחזורי בקר עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו זיתים מגולפים של גויה ממולאים, רוטב עגבניות עם גויה, סז סוויטן גויה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו מחזורי בקר (אמפנדות), אמפנדס דה הונורו (מחזורי בקר), ו מחזורי עגבניות מתוקות (אמפנדות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בשר בקר טחון ומבשלים עד להשחמה, מפרקים בשר בכף עץ, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סאז סינדן, שום, אורגנו ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
על משטח עבודה מקומח קלות, בעזרת מערוך, מרדדים דיסקוטקים עד 1/2 אינץ'. גדול יותר בקוטר. כפית על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, מקפלים לשניים ליצירת חצי ירח; להרטיב קצוות במים ולצבוט לאטום סגור, או לאטום במזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
ממלאים סיר עמוק בשמן לעומק של 2-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן (350 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק). מבשלים אמפנדות בקבוצות עד שהם פריכים וזהובים, הופכים פעם אחת, 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים