קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

אמפנדות-מחזורי בקר

אמפנדות-מחזורי בקר
אמפנדות-מחזורי בקר עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו זיתים מגולפים של גויה ממולאים, רוטב עגבניות עם גויה, סז סוויטן גויה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו מחזורי בקר (אמפנדות), אמפנדס דה הונורו (מחזורי בקר), ו מחזורי עגבניות מתוקות (אמפנדות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בשר בקר טחון ומבשלים עד להשחמה, מפרקים בשר בכף עץ, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סאז סינדן, שום, אורגנו ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
על משטח עבודה מקומח קלות, בעזרת מערוך, מרדדים דיסקוטקים עד 1/2 אינץ'. גדול יותר בקוטר. כפית על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, מקפלים לשניים ליצירת חצי ירח; להרטיב קצוות במים ולצבוט לאטום סגור, או לאטום במזלג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
ממלאים סיר עמוק בשמן לעומק של 2-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן (350 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק). מבשלים אמפנדות בקבוצות עד שהם פריכים וזהובים, הופכים פעם אחת, 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה