קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

אמפנדות-מחזורי בקר

אמפנדות-מחזורי בקר
אמפנדות-מחזורי בקר עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו זיתים מגולפים של גויה ממולאים, רוטב עגבניות עם גויה, סז סוויטן גויה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו מחזורי בקר (אמפנדות), אמפנדס דה הונורו (מחזורי בקר), ו מחזורי עגבניות מתוקות (אמפנדות) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בשר בקר טחון ומבשלים עד להשחמה, מפרקים בשר בכף עץ, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סאז סינדן, שום, אורגנו ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
על משטח עבודה מקומח קלות, בעזרת מערוך, מרדדים דיסקוטקים עד 1/2 אינץ'. גדול יותר בקוטר. כפית על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, מקפלים לשניים ליצירת חצי ירח; להרטיב קצוות במים ולצבוט לאטום סגור, או לאטום במזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
ממלאים סיר עמוק בשמן לעומק של 2-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן (350 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק). מבשלים אמפנדות בקבוצות עד שהם פריכים וזהובים, הופכים פעם אחת, 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®