אמפנדס בשר
אמפנדס בשר זה ... ללא גלוטן ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, חמאה, צ'אק טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אמפנדס בשר, אמפניידס בקר, ו אמפנדס בשר (מתכונים דומים).
הוראות
הקש עגבניות דרך מסננת. תניח בצד את העגבניות הטהורות.
בצל מטוגן בחמאה במחבת כבדה על אש נמוכה עד למכרז.
מוסיפים בשר, מלח, פלפל ועלה דפנה; מבשלים על אש בינונית עד הבשר משחימים, ערבוב להתפורר.
מוסיפים עגבניות טהורות לתערובת בשר; מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך 35 דקות,
הסר מהחום, וזרוק עלה דפנה.
רול מאפה לעובי 1/8 אינץ 'על גיליון פלסטיק לעטוף; לחתוך עם חותך ביסקוויט 3 1/2 אינץ'.
מניחים 1 כפית תערובת בשר במרכז כל מעגל. להרטיב את הקצוות של מאפה עם מים. מקפלים מאפה לשניים. הקש קצוות יחד עם מזלג tines לאטום.
מניחים איבודים על תבנית אפייה; מכסים ומקררים 2 שעות.
חום 1 1/2 אינץ ' של שמן כדי 375 במחבת גדולה. מבשלים כמה איבודים בכל פעם 4 דקות או עד חום זהוב.
מפנה ניקוז על מגבות נייר.