מתכון הקרקע בשר אמפנדס (Picadillo) מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, צ'אק בשר טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Picadillo Cubano (תבשיל בשר טחון קובני), פיקדילו קובני: תבשיל בקר טחון עם עגבניות זיתים וצימוקים, ו Picadillo Empanadas (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן במחבת סאוט כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה, כ -7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקע
מלח ופלפל
4
מוסיפים את הזיתים, צימוקים, גזר ובצל וקמח במשך כמה דקות עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
גזר
צימוקים
זיתים
בצל
5
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות. כבו את החימום וקררו לטמפרטורת החדר לפני שתמלאו את האמפנדות.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניות
6
משמנים תבנית אפייה גדולה עם כמה ספריי בישול nonstick. לפתוח גיליון אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות. באמצעות מערוך מקומח, מגלגלים את המאפה לעובי 1/4-עד 1/8 אינץ'. עם סכין, לחתוך 4 ריבועים שווים מדידה 4 1/2-by-5 1/2-אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
גליונות בצק עלים
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מערוך
סכין
7
מוסיפים 2 כפות של תערובת בקר מקורר למרכז הכיכר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
8
מברשת את הקצה של כל ריבוע עם כמה ביצה לשטוף לקפל לעצב למשולשים. מקמט את הקצוות במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
9
מעבירים את האמפנדות לסדין האפייה המוכן ומברישים אותן עם שאר שטיפת הביצים.
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. הפרדור Tempranillo עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.