אמפנדס שעועית הכליה של ג'ים
אמפנדס שעועית הכליה של ג'ים יכול להיות בדיוק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. אם יש לכם טחינה, בצל, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו מטבל שעועית אדומה, מטבל שעועית, ו שעועית אדומה Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים וקוצצים ירקות. מטגנים אותם לאט ובעדינות ב 2 כפות EVOO כדי להביא את המתיקות שלהם. כאשר ירקות הם במכרז, להוסיף שעועית סחוטה 2-3 כפות (לפי הטעם)) תמרי. מבשלים בזמן שאתה עושה את הקרום.
מערבבים את קמח החיטה המלא ומלח וחותכים את האיזון באדמה וטחינה.
הוסף כ 10 כפות מים ללוש היטב. התאם לפי תחושה (תנוכי אוזניים במידת הצורך) כדי לקבל גמישות טובה.
מרדדים את הבצק. אתה יכול גם לרדד את כל אצווה או לחלק אצווה במחצית ולעשות חצי אחד בכל פעם. אני מגלגל אותו בין שני גיליונות של נייר שעווה כדי להקל על הטיפול.
חותכים לתוך עיגולים על 4 רבעים" בקוטר. אני משתמש בצנצנת הפוכה כדי להפוך את העיגולים. שאריות ניתן ליצור מחדש מגולגל מחדש עד כל הבצק משמש את כל. כף על שלוש כפות של מילוי על כל מעגל לקפל לתוך חצי סהר. לחץ על אמפנדס סגור עם האצבע והאגודל שלך. לחץ עם מזלג לעשות קצה דקורטיבי.
להניח אמפנדס על מחבת רדודה, משומנת (או שתיים). מכניסים לתנור 350 מעלות, ואופים במשך כ -25 דקות.