אמפנדס תרד-וירוק-אפונה
מתכון תרד ואמפנדות ירוק-Pean יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, שיני שום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו תרד גביני ואמפנדות בייקון, Tunan And Green Olive Empanadas, ו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את המים, מלח, חמאה ופפריקה ולהביא לרתיחה.
יוצקים את התערובת לתוך קערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים את 3 3/4 כוסות קמח עד הבצק מגיע יחד. על משטח עבודה מקומח קלות, ללוש בעדינות את הבצק עד חלקה. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את התרד במשך 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התרד למסננת.
מוסיפים את פול המים הרותחים ומבשלים עד ירוק בהיר, 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את פול אל צלחת.
מוסיפים את השעועית הירוקה למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, 4 דקות.
מסננים דק קוצצים את השעועית הירוקה. מקלפים את העור החיצוני הקשוח מפול הפולה. לסחוט את המים העודפים מהתרד, ואז לחתוך אותו בגסות.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 3 דקות. מערבבים את התרד, פול, שעועית ירוקה ואפונה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות. מערבבים את המנטה ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
שמן קל 2 סדינים אפייה גדולה. על משטח עבודה משוריין, לרדד את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויטים עגול 3 1/2 אינץ', לגזור 32 סיבובים מהבצק. להרטיב את קצה 1 בצק עגול עם מים. תל 1 כף של מילוי הירקות על חצי עגול לקפל את הצד השני מעל. לחץ כדי לאטום את הבצק ולצבוט במרווחים כדי להפוך קפלים. חזור עם כדורי הבצק הנותרים ומילוי.
מסדרים את האמפנדות על דפי האפייה המוכנים ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור במשך כ -30 דקות, עד להשחמה.
מגישים empanadas חם או בטמפרטורת החדר.