קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

אמצע השבוע פסטה איטלקית לאפות

אמצע השבוע פסטה איטלקית לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שבועיים פסטה איטלקית לאפות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 278 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם עגבניות קלאסיקו רוטב פסטה בזיליקום, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, קישואיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פסטה עוף ברוסקטה: איטלקי קל באמצע השבוע, לאפות פסטה איטלקית, ו לאפות פסטה איטלקית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב את כל החומרים למעט גבינה בתבנית אפייה 13x9 אינץ'; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים 30 דקות. מערבבים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
5
אופים, חשוף, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo