זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שיני שום, מים בתוספת 2 1 / מים, שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות Amaranth, עוגות Amaranth עם פטריות בר, ו amaranth יוגורט פרפה-popped amaranth פרפה עם פירות.
הוראות
1
שים את פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה חסינת חום ושופכים 2 כוסות מים רותחים מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו פטריות פורצ ' יני להשרות עד מכרז, 10 עד 15 דקות, ואז להרים אותם מן הנוזל לסחוט כל נוזל עודף לתוך הקערה. דק קוצצים את פטריות פורצ ' יני. שמור את פטריות פורצ ' יני ואת הנוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בסיר 4 ליטר כבד מעל חום נמוך בינוני, חם 1 כף חמאה ושמן 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מכוסים ומערבבים מדי פעם, עד רך וזהוב קל, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את amaranth ומערבבים למעייל אותו עם חמאה ושמן. לאט להוסיף את הנוזלים השריית פטריות פורצ ' יני שמורות, משאיר כל חצץ בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
Amaranth
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיף את 2 1/2 כוסות מים קרים, לכסות את הסיר, ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא מדי פעם. באמצעות מרית גומי חסינת חום, לדחוף כל זרעים נצמדים לצד של הסיר לתוך הנוזל, ואז להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מכוסה, עד הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. מערבבים 1 כפית מלח, או לטעום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את הסיר מהחום ולתת את amaranth לעמוד, מכוסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Amaranth
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בעוד amaranth הוא רותח, במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, להמיס 1 כף של החמאה הנותרת עם שמן 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Amaranth
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
10
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני שמורות, יחד עם פטריות פרוסות טריות, 1/2 הנותרים מלח כפית, ואת רוטב סויה sauté עד הפטריות מתרככות ועסיסיות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים את השרי וממשיכים לטגן עד שהפטריות רכות, כ-2 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
הסר את המחבת מן החום ואז מערבבים את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
חותכים את 4 כפות הנותרים חמאה לחתיכות קטנות, להוסיף אותו למחבת, ומערבבים עד מותך. כפית את amaranth על צלחות או לתוך קערות מרק העליון עם תערובת פטריות.