המתכון Andouille ו גאמבו סקווש קלוי יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 829 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ציר עוף, שום, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו עוף-Andouille גאמבו עם תפוחי אדמה קלויים, שרימפס אנדויל גאמבו, ו עוף-Andouille גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה ומרססים עם תרסיס שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. צולים עד רך וחום בקצוות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זית
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.