קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אנדמה מתגלגל עם מרווה

אנדמה מתגלגל עם מרווה
לחמניות אנאדמה עם מרווה דורשות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח תירס, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 22%. מתכונים דומים: לחמניות אנאדמה קרומיות, מרווה ארוחת ערב לחמניות, ו לחמניות מרווה מחיטה מלאה.

הוראות

1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים חלב ומולסה. כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לתערובת השמרים 3 כוסות קמח, קמח תירס, מרגרינה, מרווה ומלח, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק להידבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בכמויות גדולות. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות; אגרוף בצק כלפי מטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים ל -18 חלקים שווים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש), מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים כדורי בצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח 30 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לחשוף בצק. לחתוך על פני צמרות של לחמניות על 1/4 אינץ 'עמוק לעשות עיצוב "איקס" באמצעות מספריים חדים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
שלב 2 כפיות מים וחלבון ביצה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
אופים בחום של 350 למשך 13 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם.