אנטיפסטו במרינדה לימון
אנטיפסטו במרינדה לימון דורש כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם זיתים יווניים, מיץ לימון, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. זה עובד גם הר ד ' אובר תקציב ידידותי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לימון ויניגרט במרינדה אנטיפסטו, מגש אנטיפסטו במרינדה, ו מתאבנים אנטיפסטו במרינדה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד, בערך 15 דקות, הופכים מדי פעם. מגניב; לחתוך לתוך 1/4-ב. פרוסות.
בקערה גדולה שלבו את הנקניקיות, הפלפלים והזיתים. בקערה קטנה, לטאטא את השמן, מיץ לימון, בזיליקום, תיבול איטלקי, קליפת לימון ושום.
יוצקים מעל את תערובת הנקניקיות; לזרוק לציפוי.
מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר ומערבבים פנימה גבינה 30 דקות לפני ההגשה. מסדרים על מגש הגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.