אני אוהב אותך פטוצ'יני עם שרימפס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס באהבה פסטה, מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה, ו פטוצ'יני חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים שמן, בצל ושום עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים קרם ועגבניות (עם מיץ) למחבת. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שרימפס ומערבבים לעתים קרובות עד ורוד, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
כאשר שרימפס הוא במחבת, להוסיף פטוצ ' יני למים רותחים ומבשלים רק עד פסטה הוא רך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מסננים היטב; להחזיר פסטה למחבת.
מערבבים שרימפס תערובת עם פסטה.