המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך קינמון טחון, אבקת שום, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו עוף מתובל ואורז, עוף מתובל ואורז, ו אננס ואורז עוף (מתכונים דומים).
מערבבים יחד מיץ שמורות, אבקת שום, טימין, אגוז מוסקט, allspice, מלח וקינמון בקערה קטנה, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
מוסקט
מיץ
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מסדרים עוף על תבנית מרופדת בנייר כסף. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף כל שד חצי עם תערובת תבלינים מעל ומתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
4
מניחים שני פרוסות אננס על כל שד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
5
אופים ב 350 מעלות F 30 עד 40 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של עוף מגיע 165 מעלות F והוא כבר לא ורוד במרכז (הערה: אם באמצעות רגלי עוף, הזמן יהיה צורך להגדיל 15 עד 25 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מבשלים שמן זית, בצל אדום ופלפל אדום על אש בינונית גבוהה בסיר בינוני כ 5 דקות או עד בצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שמן זית
בצל אדום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים אורז ואננס קצוץ למחבת רוטב, מבשלים 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אננס
רוטב
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים מרק עוף, חום לרתיחה. להפחית את החום לרתוח ולבשל במשך 15 דקות או עד שכל הנוזל נספג.