אנצ'ילדות שום בקר
אנצ'ילדות בקר שום עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 32 גרם שומן , ובסך הכל 579 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שימורים של עגבניות, מרק בקר, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. אנצ'ילדות שום בקר , אנצ'ילדות בקר שום ואנצ'ילדות בקר דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהבקר כבר לא ורוד, ומפרקים את הבקר לפירורים; לנקז. מערבבים פנימה קמח ותבלינים. מערבבים פנימה עגבניות; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות. בסיר מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שום; מבשלים ומערבבים דקה אחת או עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף בהדרגה את המרק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים רוטב עגבניות ותבלינים; לחמם דרך.
יוצקים 1-1/2 כוסות רוטב לתוך 13x9 אינץ' לא משומן. צלחת אפייה.
מניחים כ-1/4 כוס תערובת בקר במרכז על כל טורטייה; למעלה עם 1-2 כפות גבינה.
מגלגלים ומניחים מעל הרוטב, כשהצד התפר כלפי מטה. מעל הרוטב שנותר.
אופים, מכוסה, 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
אופים, ללא כיסוי, 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
אפשר לשלב מקסיקני עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את הכרם פינו נואר של Clos Pegase Mitsuko. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו]()
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.