אנצ'ו - שפשף תאו Tenderloin עם רוטב כוסברה חריף
אנצ'ו שפשף Tenderloin ביזון עם רוטב כוסברה חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 596 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ יין, עלי כוסברה וגבעולים, אורגנו מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Southwestern Spice - שפשף תאו Tenderloin, אנצ'ו צ' ילי-אספרסו שפשף בשר חזיר Tenderloin, ו אנצ'ו - שפשף חזה הודו עם כוסברה-Habanero תפוחי אדמה Gratin.
הוראות
מערבבים סוכר, 1 כף מלח כשר, 1 כפית פלפל שחור טחון טרי, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו וכוסברה בקערה קטנה ומערבבים עם אצבעות עד הומוגנית. לשפשף באופן שווה על פני כל פני השטח של פילה.
להעביר מתלה תיל, לקרר, ולתת לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה.
בינתיים, לשלב כוסברה, שום, פתיתי פלפל אדומים, חומץ, ושמן זית בקערה של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד רוטב מחוספס נוצר, על 20 שניות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כאשר מוכן לבשל, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 135°.
שמן חום ברזל יצוק גדול או מחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
הוסף פילה ומבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות.
מעבירים פילה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ולהעביר לתנור. צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז הקופות 52° עבור בינוני נדיר או135 עבור בינוני, על 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות לפני גילוף ומגישה עם רוטב.