קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

אנצ'ילדות ארטישוק מ' חג

אנצ'ילדות ארטישוק מ' חג
נסו אנצ'ילדות ארטישוק, אנצ'ילדות ארטישוק ותרד, ו סעודת גן שלוש מנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קינואה: להביא את המים, קינואה, ומלח להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית לחום בינוני, כיסוי, ומבשלים על 25 דקות. תניח בצד. (אתה יכול להכין את קינואה עד 2 ימים מראש; רק כדי להיות בטוח להתקרר לחלוטין לאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
כדי להפוך את האנצ 'ילדות: מברשת קלה 9-by-13 אינץ' (23-by-33 ס " מ) תבנית אפייה או תבשיל עם שמן זית. מחממים את broiler גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
תחצי את הבצל. חותכים חצי לטבעות דקות וחותכים את החצי השני לחתיכות. מסדרים את טריזי הבצל, tomatillos, ו serranos על תבנית אפייה ו לצלות עד tomatillos הם רכים משחימים, 15 עד 20 דקות, פונה עם מלקחיים באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר את הבצל, tomatillos, ו serranos עם כל הנוזל שלהם לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף את המניה, ו purée עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים 1/2 כפית מלח והסוכר והדופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
בינתיים, לזרוק את הארטישוקים עם 2 כפות שמן זית בקערה ומתבלים קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אדים או לחמם את טורטיות במיקרוגל (לעטוף ערימה במגבות נייר בקושי לח מיקרוגל במשך 20 עד 30 השני, ולאחר מכן לעטוף במגבת מטבח כדי לשמור על חום); לשמור אותם עטוף. זרוק את הארטישוקים והקינואה עם שני שלישים מג ' ק מונטריי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מניחים טורטייה על משטח העבודה. כפית 2 עד 3 כפות של תערובת ארטישוק למטה באמצע הטורטייה, להוסיף כמה עלי כוסברה, לגלגל את הטורטייה, משאיר את הקצוות פתוחים. הכנס את האנצ ' ילדה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה מוכנה. חזור עם טורטיות הנותרים מילוי ארטישוק, הזדנבות אנצ ' ילדות זה לצד זה בתבנית האפייה. Broil עד טורטיות הם פריך וזהב סביב הקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
יוצקים את רוב רוטב tomatillo מעל ומסביב לצדדים של האנצ ' ילדות ומפזרים את שקע מונטריי הנותרים על גבי. לטגן עד הגבינה הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
הסר מהתנור העליון עם בצל פרוס, Cotija, וכוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מחלקים את האנצ ' ילדות בין צלחות ומפזרים אותם קלות עם קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
12
מגישים חמים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
13
הערה: היופי של מילוי ארטישוק הוא שזה באמת יעבוד עם כל ארטישוק אתה יכול למצוא, מן טרי קפוא או אפילו משומר. אם כל מה שאתה יכול למצוא הוא ארטישוק מושרה, לנקז ארטישוקים שלך להתייבש, ולדלג על שלב תיבול ארטישוקים לפני מילוי אנצ ' ילדות שלך.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק מושריםלבבות ארטישוק מושרים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.