קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

אנצ'ילדות ארטישוק מ' חג

אנצ'ילדות ארטישוק מ' חג
נסו אנצ'ילדות ארטישוק, אנצ'ילדות ארטישוק ותרד, ו סעודת גן שלוש מנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קינואה: להביא את המים, קינואה, ומלח להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית לחום בינוני, כיסוי, ומבשלים על 25 דקות. תניח בצד. (אתה יכול להכין את קינואה עד 2 ימים מראש; רק כדי להיות בטוח להתקרר לחלוטין לאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
כדי להפוך את האנצ 'ילדות: מברשת קלה 9-by-13 אינץ' (23-by-33 ס " מ) תבנית אפייה או תבשיל עם שמן זית. מחממים את broiler גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
תחצי את הבצל. חותכים חצי לטבעות דקות וחותכים את החצי השני לחתיכות. מסדרים את טריזי הבצל, tomatillos, ו serranos על תבנית אפייה ו לצלות עד tomatillos הם רכים משחימים, 15 עד 20 דקות, פונה עם מלקחיים באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר את הבצל, tomatillos, ו serranos עם כל הנוזל שלהם לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף את המניה, ו purée עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים 1/2 כפית מלח והסוכר והדופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
בינתיים, לזרוק את הארטישוקים עם 2 כפות שמן זית בקערה ומתבלים קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אדים או לחמם את טורטיות במיקרוגל (לעטוף ערימה במגבות נייר בקושי לח מיקרוגל במשך 20 עד 30 השני, ולאחר מכן לעטוף במגבת מטבח כדי לשמור על חום); לשמור אותם עטוף. זרוק את הארטישוקים והקינואה עם שני שלישים מג ' ק מונטריי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים טורטייה על משטח העבודה. כפית 2 עד 3 כפות של תערובת ארטישוק למטה באמצע הטורטייה, להוסיף כמה עלי כוסברה, לגלגל את הטורטייה, משאיר את הקצוות פתוחים. הכנס את האנצ ' ילדה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה מוכנה. חזור עם טורטיות הנותרים מילוי ארטישוק, הזדנבות אנצ ' ילדות זה לצד זה בתבנית האפייה. Broil עד טורטיות הם פריך וזהב סביב הקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
יוצקים את רוב רוטב tomatillo מעל ומסביב לצדדים של האנצ ' ילדות ומפזרים את שקע מונטריי הנותרים על גבי. לטגן עד הגבינה הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
הסר מהתנור העליון עם בצל פרוס, Cotija, וכוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מחלקים את האנצ ' ילדות בין צלחות ומפזרים אותם קלות עם קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
12
מגישים חמים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
13
הערה: היופי של מילוי ארטישוק הוא שזה באמת יעבוד עם כל ארטישוק אתה יכול למצוא, מן טרי קפוא או אפילו משומר. אם כל מה שאתה יכול למצוא הוא ארטישוק מושרה, לנקז ארטישוקים שלך להתייבש, ולדלג על שלב תיבול ארטישוקים לפני מילוי אנצ ' ילדות שלך.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק מושריםלבבות ארטישוק מושרים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.