קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

אנצ'ילדות ארטישוק מ' חג

אנצ'ילדות ארטישוק מ' חג
נסו אנצ'ילדות ארטישוק, אנצ'ילדות ארטישוק ותרד, ו סעודת גן שלוש מנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קינואה: להביא את המים, קינואה, ומלח להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית לחום בינוני, כיסוי, ומבשלים על 25 דקות. תניח בצד. (אתה יכול להכין את קינואה עד 2 ימים מראש; רק כדי להיות בטוח להתקרר לחלוטין לאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
כדי להפוך את האנצ 'ילדות: מברשת קלה 9-by-13 אינץ' (23-by-33 ס " מ) תבנית אפייה או תבשיל עם שמן זית. מחממים את broiler גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
תחצי את הבצל. חותכים חצי לטבעות דקות וחותכים את החצי השני לחתיכות. מסדרים את טריזי הבצל, tomatillos, ו serranos על תבנית אפייה ו לצלות עד tomatillos הם רכים משחימים, 15 עד 20 דקות, פונה עם מלקחיים באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר את הבצל, tomatillos, ו serranos עם כל הנוזל שלהם לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף את המניה, ו purée עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים 1/2 כפית מלח והסוכר והדופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בינתיים, לזרוק את הארטישוקים עם 2 כפות שמן זית בקערה ומתבלים קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אדים או לחמם את טורטיות במיקרוגל (לעטוף ערימה במגבות נייר בקושי לח מיקרוגל במשך 20 עד 30 השני, ולאחר מכן לעטוף במגבת מטבח כדי לשמור על חום); לשמור אותם עטוף. זרוק את הארטישוקים והקינואה עם שני שלישים מג ' ק מונטריי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים טורטייה על משטח העבודה. כפית 2 עד 3 כפות של תערובת ארטישוק למטה באמצע הטורטייה, להוסיף כמה עלי כוסברה, לגלגל את הטורטייה, משאיר את הקצוות פתוחים. הכנס את האנצ ' ילדה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה מוכנה. חזור עם טורטיות הנותרים מילוי ארטישוק, הזדנבות אנצ ' ילדות זה לצד זה בתבנית האפייה. Broil עד טורטיות הם פריך וזהב סביב הקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
יוצקים את רוב רוטב tomatillo מעל ומסביב לצדדים של האנצ ' ילדות ומפזרים את שקע מונטריי הנותרים על גבי. לטגן עד הגבינה הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
הסר מהתנור העליון עם בצל פרוס, Cotija, וכוסברה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מחלקים את האנצ ' ילדות בין צלחות ומפזרים אותם קלות עם קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
12
מגישים חמים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
13
הערה: היופי של מילוי ארטישוק הוא שזה באמת יעבוד עם כל ארטישוק אתה יכול למצוא, מן טרי קפוא או אפילו משומר. אם כל מה שאתה יכול למצוא הוא ארטישוק מושרה, לנקז ארטישוקים שלך להתייבש, ולדלג על שלב תיבול ארטישוקים לפני מילוי אנצ ' ילדות שלך.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק מושריםלבבות ארטישוק מושרים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.