מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בקר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
5
מוסיפים שעועית שחורה, מים ותיבול טאקו; מבשלים ומערבבים תערובת עד שרוב הנוזל מתאדה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקו
שעועית שחורה
מים
6
מחממים חמאה במחבת נפרדת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה המותכת עד שהתרככה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מערבבים קרם של מרק פטריות, שמנת חמוצה, פלפלים ירוקים צ ' ילה, תערובת אבקת שום לתוך בצל ירוק; להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התערובת מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
פלפל צ ' ילי ירוק
אבקת שום
בצל ירוק
שמנת חמוצה
8
הסר תערובת מרק 3/4 כוס ומערבבים לתערובת בשר טחון; מקפלים ב 1/2 כוס צ 'דר-גבינת מונטריי ג' ק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
בשר טחון
גבינת צ ' דר
מרק
9
מערבבים חלב לתערובת המרק הנותרת עד שהרוטב חלק; מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מרק
חלב
10
כפית על תערובת 1/2 כוס בשר טחון לתוך כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
טורטיה
11
מגלגלים כל טורטייה סביב מילוי ומניחים את צד התפר למטה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
יוצקים רוטב על אנצ ' ילדות, מתפשטים למעיל לחלוטין.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.