אנצ'ילדות עוף עם שמנת קלה
אנצ'ילדות עוף מוקרם קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עוף צלוי מעדנייה, תערובת תיבול פהיטה), רוטב אנצ'ילדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. נסו אנצ'ילדות העוף הקל של אמא, אנצ'ילדות עוף עם שמנת קלה, ו אנצ'ילדות עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מורחים 1/4 כוס רוטב אנצ ' ילדה בתחתית תבנית האפייה.
בקערה בינונית, מערבבים עוף, 1 כוס גבינת צ ' דר, גבינת שמנת ותערובת תיבול עם כפית, מפרקים קוביות גבינת שמנת. כפית מעט פחות מ 1/2 כוס מילוי על כל טורטייה.
מגלגלים כל טורטייה בחוזקה; מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה.
טפטוף עם רוטב אנצ ' ילדה שנותר.
מפזרים עם גבינת צ ' דר 1/2 כוס הנותרים.
מכסים בנייר כסף; אופים 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות יותר או עד תוסס מעט השחמה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.