אנצ'ילדות פיצה פפרוני
אנצ'ילדות פפרוני עם פיזזן יכול להיות רק ה מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 754 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא גבינה, בייקון, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Spooky spider cakes כקינוח. נסו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, פיצה פפרוני, ו פיצה פפרוני מטבל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים טורטיות על צלחת בקרבת מקום.
יוצקים 1/2 כוס רוטב פסטה לתוך 9×11 אינץ 'תבנית אפייה, מתפשטת evenly.To להתחיל להניח אנצ' ילדות,
מורחים על 2 כפות רוטב פסטה מעל מרכז טורטיות.
שכבה עם כ 4 פפרוני של אז למעלה עם כ 2-3 כפות של גבינה מגוררת.
מגלגלים כל טורטיה ואז מניחים את צד התפר למטה לתבנית אפייה. המשך מילוי ו טורטיות מתגלגלות עד שכולם הוכנסו לתבנית האפייה. למעלה עם שאריות רוטב מתפשט באופן שווה ואז להוסיף 3/4 כוס גבינה מגורר ואז שכבה עם פפרוני וכל תוספות פיצה אחרות שאתה אוהב. סיים עם יותר גבינה ואופים במשך 25 דקות או עד גבינה חם נמס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.